Vi er på jakt etter flere Operatører til Supersugere og Kombibiler

På grunn av økt oppdragsmengde, samt flere større prosjekter, søker vi nå etter flere Sjåfører / Operatører til våre supersugere og slamsugere.


Din arbeidshverdag vil bestå av å utføre oppdrag for våre kunder med supersugere og kombibiler. Du vil i all hovedsak jobbe i tomanns team hvor du er Operatøren som styrer maskinen og støttes av en hjelpemann i den fysiske utførelsen av oppdraget. Du vil være bedriftens ansikt utad mot kundene våre, og være i direkte kontakt med dem på oppdrag. Mellom oppdrag vil du utføre service og vedlikehold på bilene våre på vårt eget verksted.

Det viktigste for oss når vi ansetter nye medarbeidere er at de liker å jobbe, og at de alltid ønsker å utvikle seg selv faglig. Vi er en bedrift med døgnvakt så du kan få tilbud om å ta oppdrag utenfor arbeidstiden og i helgene. Vi er opptatt av å ha et godt miljø og å skape en vennlig og hjelpsomt tilværelse både i og utenfor arbeidstiden.

Det vi kan tilby er en uformell og stødig arbeidsplass med vennlige folk hvor du blir belønnet for god innsats. Maskinene vi opererer er teknisk avanserte, men du vil bli gitt all nødvendig opplæring slik at du kan lykkes i din arbeidshverdag.

Supersugere er kort fortalt lastebiler utstyrt med kraftige vakuumpumper som kan både suge opp og blåse ut masser og væsker. Typiske oppdrag vi utfører med disse kan være å avdekke kabler i grøfter, suge singel fra hustak, suge opp jord og masser langs husvegger fra dreneringer eller tømme kummer og tanker for væske. Bilene kan også bruke trykk til å blåse ut grus, pukk eller sand fra tanken via slanger til steder gravemaskiner ikke kommer til.

Kombibiler er teknisk avanserte lastebiler som kan både suge væsker og slam og bruke høytrykkspumpe til å spyle vann. Typiske oppdrag med en kombibil er å spyle opp rør, rengjøre tanker og kummer, vaske bygningsfasader og å tømme olje/fettutskillere. I tillegg utfører vi flere ganger årlig tunellvask på flere steder i Nord-Norge.

Dette er en fulltidsstilling som er lokalisert i Tromsø. Noe reising må medregnes da vi tar tidsbegrensete oppdrag over hele Nord-Norge. Det er et absolutt krav at du som søker har førerkort klasse C for lastebil, og behersker norsk/svensk/dansk både muntlig og skriftlig. Erfaring fra lignende arbeid er en fordel, men ikke et krav.

Høres dette interessant ut vil vi oppfordre deg til å sende oss en søknad med CV og attester til post@vacumkjempen.no. Har du spørsmål kan du gjerne ringe vår Driftsleder, Stian Kristiansen, på 957 98 424.

Krav til kompetanse :

  • Sertifikat : Førerkort: Kl. C (lastebil)
  • Språk : Dansk
  • Språk : Svensk
  • Språk : Bokmål
Kontakt
Melding
Vi er sosiale

Følg oss på Facebook for å få med deg mer av alt vi driver med i Vacumkjempen Nord-Norge >

NYHETSBREV

Sertifiseringer og medlemskap
  • Achilles JQS
  • Sellihca
  • NLF
  • MEF