Spyling av rør

Vacumkjempen Nord-Norge AS har allsidig utstyr for å spyle alle typer rør. Går rørene tett trenger du ikke å bekymre deg for vi har telefonvakt 24 timer i døgnet, 365 dager i året.


Årsaken til oversvømmelse eller tilbakeslag av kloakk er som regel tette rør. Dette medfører naturligvis ubehagelige tilstander uansett om det gjelder næringsbygg eller private boliger, og som regel skjer det selvsagt akutt når det passer dårligst – om natten eller i helgen.

Verken størrelsen på røret eller årsaken til blokkeringen er et problem for oss. Våre spylebiler rommer store mengder vann for lengre oppdrag, og kan samtidig suge opp utslippvann. Bilene er utstyrt med en rekke dyser for spyling av rør som kan alt fra å knuse vekk betong til å  kutte vekk røtter. I tillegg kan bilene produsere varmt vann etter behov.

Det er absolutt best å komme i forkant av problemet. Avløpsblokkeringer og vannlekasjer kan ofte få alvorlige konsekvenser for omgivelsene, og skape store skader på eiendom og materiell. Du kan forhindre dette ved å bestille oss til å gjennomføre en vedlikeholdsspyling av rørene – ikke vent til skaden har skjedd!

Müller Canalmaster, kombinert spyle- og sugebil

 • Mest moderne utstyr på markedet for spyling av rør
 • Diameter fra 50 mm opp til 2 000 mm
 • Vannpumpe som kan produsere 205 bars trykk
 • Produserer selv varmt vann på bilen
 • 180 meter 1-tommers slange
 • 120 meter ½ tommers slange
 • Ved behov kan slangene forlenges

Vi kan også utføre TV-inspeksjon av rør, både før og etter rensing, for å kartlegge skaden og dokumentere resultatet av spyling. Les mer om rørinspeksjon.

Problemer som ikke lar seg løse finnes ikke i vårt vokabular. For å kunne stå for dette har vi anskaffet en Gerotto Sugerobot. Dette er en helt eksepsjonell beltedrevet robot som vi kan kjøre inn i store rørgater for å filme, spyle og suge dem rene – i én operasjon! Det denne roboten suger ut ender direkte opp i tanken på en av våre kraftige supersugere, og kan deretter trygt og effektivt transporteres bort i en lukket prosess.

Total pakke på vedlikehold av rør

 • Utfører kartlegging og TV-inspeksjon av rør før og etter inngrep
 • Kan effektivt spyle opp alle typer rør og samtidig suge opp utslippsvann / masser
 • Har samarbeid med rørleggerbedrifter som kan foreta reparasjon
 • Har døgnvakt og kan rykke ut 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

24-timers telefonvakt

For å kunne bistå raskt når uhellet er ute, har Vacumkjempen telefonvakt og rykker ut på kort varsel 24 timer i døgnet, 365 dager i året for spyling av rør – uansett skadeomfang, og hvor som helst i landsdelen.

Ring 974 85 000

Vacumkjempen Nord-Norge AS har moderne utstyr for å sikkert og effektivt spyle opp rør av alle dimensjoner.
spyling-av-ror
Spyling av rør med Gerotto sugerobot

Kontaktskjema

Vi kan også hjelpe med

Melding
Vi er sosiale

Følg oss på Facebook for å få med deg mer av alt vi driver med i Vacumkjempen Nord-Norge >

NYHETSBREV

Sertifiseringer og medlemskap