Spyling av rør

Vacumkjempen Nord-Norge AS bruker markedsledende utstyr som gjør jobben opp til 60% raskere, ingen utfordring er for stor - vi har vaktberedskap 24 timer i døgnet, 365 dager i året.


Vi kan ta alle oppdrag. Verken størrelsen på røret eller årsaken til blokkeringen er et problem for oss. Våre spylebiler rommer store mengder vann for lengre oppdrag, og suger opp masser, gråvann og septikk, med mer. Vi har også en bil med vanngjenvinning som er meget effektivt kontra vanlige spylebiler. Bilene er utstyrt med en rekke dyser for spyling av rør som kan alt fra å knuse vekk betong til å kutte vekk røtter eller rett og slett fjerne masser i rør. Vi har utstyr som lar oss komme til både høyt og lavt, eller på områder med vanskelig tilgang. I tillegg kan bilene produsere varmt vann etter behov.

Det er absolutt best å komme i forkant av problemet. Avløpsblokkeringer og vannlekkasjer kan ofte få alvorlige konsekvenser for omgivelsene, og skape store skader på eiendom og materiell. Du kan forhindre dette ved å bestille oss til å gjennomføre en vedlikeholdsspyling av rørene – ikke vent til skaden har skjedd. Som ved alt annet vedlikehold, vil vedlikeholdsspyling forlenge levetiden av rør og fjerne all smuss som kan være opphav til lukt og senere blokkeringer.

Våre spylebiler:

 • Mest moderne utstyr på markedet for spyling av rør
 • Spyler rør med diameter fra 50 mm opp til 4 000 mm
 • Vannpumpe med 205 bars trykk
 • Produserer varmt vann på bilen ved behov
 • Opp til 500 meter spyleslange.
 • Ved behov kan slangene forlenges

Vi kan også utføre TV-inspeksjon av rør, både før og etter rensing, for å kartlegge skaden og dokumentere resultatet av spyling. Les mer om rørinspeksjon.

Problemer som ikke lar seg løse finnes ikke i vårt vokabular. For å kunne stå for dette har vi anskaffet en Gerotto Sugerobot. Dette er en helt eksepsjonell beltedrevet robot som vi kan kjøre inn i store rørgater for å filme, spyle og suge dem rene – i én operasjon! Det denne roboten suger ut ender direkte opp i tanken på en av våre kraftige supersugere, og kan deretter trygt og effektivt transporteres bort i en lukket prosess.

Total pakke på vedlikehold av rør

 • Utfører kartlegging og TV-inspeksjon av rør før og etter inngrep
 • Kan effektivt spyle opp alle typer rør og samtidig suge opp utslippsvann / masser
 • Har samarbeid med rørleggerbedrifter som kan foreta reparasjon
 • Har døgnvakt og kan rykke ut 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

24-timers vaktberedskap

For å kunne bistå raskt når uhellet er ute, har Vacumkjempen vaktberedskap og rykker ut på kort varsel 24 timer i døgnet, 365 dager i året for spyling av rør – uansett skadeomfang, og hvor som helst i landsdelen.

Ring 974 85 000

Vacumkjempen Nord-Norge AS har moderne utstyr for å sikkert og effektivt spyle opp rør av alle dimensjoner.
spyling-av-ror
Spyling av rør med Gerotto sugerobot

Kontaktskjema

 • Skriv inn din kommune, slik at vi vet hvor jobben befinner seg,
 • Dra og slipp filer her, eller
  Max. file size: 15 MB, Max. files: 3.
   Legg gjerne med et bilde som viser oppdraget. Maks 3 bilder.

  Vi kan også hjelpe med

  Nyhetsbrev
  Sertifiseringer og medlemskap