Vi søker nå flere operatører!

Vacumkjempen Nord-Norge er en bedrift i rivende utvikling. På grunn av økt oppdragsmengde, samt flere større prosjekter, søker vi nå etter sjåfør/operatør til vårt hovedkontor i Tromsø.


Din arbeidshverdag vil bestå av å utføre oppdrag for våre kunder med blant annet supersugere, men også annet utstyr om oppdraget krever det. Du vil i all hovedsak jobbe i tomannsteam hvor du er operatøren som styrer maskinen og støttes av en hjelpemann i den fysiske utførelsen av oppdraget. Du vil være bedriftens ansikt utad mot våre kunder, og være i direkte kontakt med dem under utførelse av oppdrag. Mellom oppdragene vil du også utføre service og vedlikeholdsoppgaver i vårt eget verksted.

Vi tilbyr er en uformell og trygg arbeidsplass med vennlige kollegaer som belønnes for god innsats. Maskinene vi opererer er moderne og teknisk avanserte. Du vil bli gitt all nødvendig opplæring slik at du kan lykkes i din arbeidshverdag. Vi er også opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø i og utenfor arbeidstiden.

Dette er en fulltidsstilling lokalisert i Tromsø. Vi tar oppdrag over hele Nord-Norge og noe reising må i perioder medregnes.

Det er ønskelig at du har førerkort klasse C eller CE for lastebil og behersker enten norsk, svensk eller dansk både muntlig og skriftlig.

Noe av det vi kan tilby er som følger:

  • Gode lønnsbetingelser
  • Bonusordning
  • Beste forsikringsordninger
  • Moderne og avansert utstyr
  • Naprapat- og fysioterapitjenester
  • Høyt fokus på HMS og kompetanseheving

Høres dette interessant ut vil vi oppfordre deg til å sende oss en søknad med CV og attester til post@vacumkjempen.no. Har du spørsmål kan du gjerne ringe oss på 974 85 000.

Søknadsfrist: Snarest!
Melding
Vi er sosiale

Følg oss på Facebook for å få med deg mer av alt vi driver med i Vacumkjempen Nord-Norge >

NYHETSBREV

Sertifiseringer og medlemskap