Suging av masser under gulv – Fiskernes Hus, Tromsø Sentrum

Da rørene under gulvet på Kaia Restaurant og Bar i Tromsø måtte skiftes ut ble Vacumkjempen AS kontaktet


Når hus eldes er det en kjensgjerning av rørsystemene blir slitt og til slutt slutter å fungere slik de skal. Problemet oppstår når disse skal skiftes ut, men ligger under gulvene. Fiskernes Hus i Tromsø sentrum opplevde nettopp dette, og vi ble kontaktet for å ta del i oppdraget. Utfordringen var å skifte ut avløpsrørene under gulvet til Kaia Restaurant & Bar – uten å forstyrre driften deres.

Løsningen ble å bruke vakuum til å suge tunell fra bakgården og langs rørene under gulvet, uten å måtte bryte det opp innenfra. Bygget ligger som kjent midt i sentrumsklyngen, men massen ble suget rett inn på Supersugeren og transportert vekk uten å påvirke området rundt.

Deretter kom dyktige rørleggere fra Walter Wilhemsen AS inn, skiftet ut rørene, og grøften ble til slutt fylt med pukk via blåsing av vår Supersuger.

Sluttresultatet ble at avløpssystemet til Fiskernes Hus ble skiftet ut – uten at restauranten trengte å avbryte driften, og dermed sparte tid og penger. Kunden ble strålende fornøyd, og vi ser fram til å arbeide for dem i fremtiden og.

Skal du skifte ut rør, trenger du ikke nødvendigvis å knuse gulvet.
Nyhetsbrev
Sertifiseringer og medlemskap