Blåsing og suging av masser

Blåsing og suging av masser og væsker er en stor del av vår kjernekompetanse. Om du har behov for å fylle inn masser med kirurgisk presisjon, eller på utilgjengelige områder, har vi løsningen for deg. Våre supersugere kan laste opp massen du trenger og blåse den ut fra bilen gjennom slanger til kjellere, tak , grøfter, byggeplasser med mer.


Suging

Våre supersugere drives av dynamiske pumper med stor kraft. Disse skaper et så sterkt vakuum at vi kan suge opp grus, stein, væsker – ja, til og med hardpakket jord, rett opp fra bakken.

Vi kan dermed utføre gravearbeider og blåsing av masser på steder som er utilgjengelig for annet maskineri. Uten å ødelegge hagene til folk kan vi grave ut kjellere og under tilbygg, tømme kummer, sandfang og gatesluker effektivt eller renske tak for singel. Å ramse opp på denne måten gjør vi kun for å gi deg et grovt bilde, for det er bare mangel på fantasi som setter grenser for bruken av vårt utstyr.

Flere av våre biler er ADR-godkjente for transport av forurenset masse og væske, og vi kan tippe direkte i big-bags for deponering.

Bruk av vakuum er uovertruffen for skånsom og effektiv avdekking av kabler og rør. Der gravemaskiner kan risikere å grave av kabler vil bruk av vakuum minimere sjans for skade. Vi har erfaring fra dette etter flere år med avdekking av kabelgater på Melkøya LNG, hvor det stiltes strenge krav til HMS.

Blåsing

Teknikken kan like enkelt reverseres til å blåse ut masse fra supersugeren. Med kirurgisk presisjon kan vi effektivt blåse pukk, lecakuler, sand eller grus gjennom slanger til områder annet utstyr ikke kommer til. Å beskrive dette med ord vil alltid bli utilstrekkelig for de som ikke har sett utstyret i aksjon.

Vi anbefaler deg å se videoene under for å få et inntrykk av hvilke kapasiteter vårt utstyr har:

"Bruk av vakuum er uovertruffen for skånsom og effektiv avdekking av kabler og rør. Der gravemaskiner kan risikere å grave av kabler vil bruk av vakuum minimere sjans for skade."
Har du dårlige rør eller andre problemer under gulvet ditt får de fleste panikk og tenker at de må rive hele greia. Men det trenger du ikke! Våre supersugere er så kraftige at de kan avdekke problemet ved å suge ut masser på steder ingen andre kommer til.
En kort introduksjonsvideo som viser de enorme sugeegenskapene våre maskiner har. Arbeid på bolighus kan være utfordrende for noen hvis ankomsten er vanskelig. Våre supersugere kommer til hvor som helst, og vil fjerne massen uten å ødelegge hagen din!

Kontaktskjema

 • Skriv inn din kommune, slik at vi vet hvor jobben befinner seg,
 • Dra og slipp filer her, eller
  Max. file size: 15 MB, Max. files: 3.
   Legg gjerne med et bilde som viser oppdraget. Maks 3 bilder.

  Vi kan også hjelpe med

  Nyhetsbrev
  Sertifiseringer og medlemskap