Tining av frosne rør

Minusgrader og tele i bakken kan føre til at rørene dine fryser. Vi kan utføre tining av frosne rør både med steam og spyling!


Løser alle problemer

Når kong vinter gir oss en ekstra kald skulder her i nord skjer det ofte at vannledninger eller avløpsledninger fryser og blir blokkert med is. Heldigvis trenger du ikke å vente på sommeren for å ta en dusj. Vi i Vacumkjempen Nord-Norge AS har det utstyret og kompetansen som trengs for tining av frosne rør slik at du får vannet ditt tilbake!

I de aller fleste tilfeller fryser vannledningen din på grunn av åpen eksponering mot kald luft, eller på grunn av manglende isolering i grunnen. Vi kan raskt tine opp ledningen ved bruk av steamkjele, og om det er avløpet som går tett kan vi spyle dette opp med varmt vann. I de mest ekstreme tilfellene hvor lange strekk av ledningen er frosset kan vi også grave opp skadeområdet.

Husk at vi har døgnvakt og kan rykke ut til deg når du enn måtte trenge det!

 

24-timers telefonvakt

For å kunne bistå raskt når uhellet er ute, har Vacumkjempen telefonvakt og rykker ut på kort varsel 24 timer i døgnet, 365 dager i året for tining av rør.

Ring 974 85 000

Kontaktskjema

 • Skriv inn din kommune, slik at vi vet hvor jobben befinner seg,
 • Dra og slipp filer her, eller
  Max. file size: 15 MB, Max. files: 3.
   Legg gjerne med et bilde som viser oppdraget. Maks 3 bilder.
  Nyhetsbrev
  Sertifiseringer og medlemskap