Filming av rør

Opplever du at rørene i huset ditt går tett eller lukter vondt? Mistenker du at det kan være skade? Vi kan utføre filming av rør og finne ut hva som er galt!


Vacumkjempen Nord-Norge har dedikert EX-godkjent kamerautstyr filming av rør – fra de du finner i kjøkkenbenken til store rørgater. Etter utført rørinspeksjon vil vi alltid levere tilstandsrapport med en faglig vurdering, og hvis behovet melder seg kan vi umiddelbart spyle opp rørene.

Har røret en skade eller fortetning kan det spare deg en stor del av kostnaden å filme skaden for å finne ut hva den skyldes og hvor i bakken den er, før en eventuell utbedring starter. Er det behov for å vite nøyaktig plassering av rør, kan bruke en sonde for å kartlegge rørenes bane og hvor en skade befinner seg i bakken. Vi kan ta prosjektledelsen og koordinere gravearbeid, rørleggere og reetablering av arealet. Vår søsterbedrift, Maskinentreprenør Stig Kristiansen AS, har 40 års erfaring på denne typen arbeid.

TIPS: Kontroll av rørsystemet ved husbytte

Skal du selge huset ditt bør du gjennomføre en kontroll av rørsystemet. Vi utfører jobben og leverer en datafil med opptaket til deg. Denne kan brukes for å vise ny kjøper at rørene er i god stand, eller må utbedres. I begge tilfeller kan vi hjelpe deg. Alt i alt fører dette til en bedre kjøpsprosess for ettertiden.

Filming av rør
Vi i Vacumkjempen Nord-Norge AS har utstyr for å foreta TV-inspeksjon av alle typer rør. Mistenker du at dine rør har sprekk eller skader kan vi undersøke saken for deg. Vi har og utstyr og kompetanse til å spyle/reparere hva enn som måtte være galt.

Kontaktskjema

 • Skriv inn din kommune, slik at vi vet hvor jobben befinner seg,
 • Dra og slipp filer her, eller
  Max. file size: 15 MB, Max. files: 3.
   Legg gjerne med et bilde som viser oppdraget. Maks 3 bilder.

  Vi kan også hjelpe med

  Nyhetsbrev
  Sertifiseringer og medlemskap